08.2018

Szkolenie "Siła społeczności – poproś i zbieraj"

Związek Centralny Dzieła Kolpinga w Polsce zaprasza członków, wolontariuszy i pracowników/ współpracowników małopolskich organizacji pozarządowych na bezpłatne szkolenie z zakresu fundraisingu w Krakowie w dniu 08.08.2018 r., godz. 9:00-16:15.

Celem szkolenia jest nabycie przez uczestników umiejętności i kompetencji budowania stabilnych relacji ze społecznością skupioną wokół organizacji oraz pozyskiwania nowych sympatyków i darczyńców. Uczestnicy poznają narzędzia do przygotowania skutecznej, internetowej akcji zbiórkowej. Dzięki specjalnemu planerowi zaplanują swoje działania i będą mogli je wdrożyć bezpośrednio po zakończeniu szkolenia.

Szkolenie skierowane jest w szczególności do osób odpowiedzialnych w organizacjach za komunikację, pozyskiwanie środków pozagrantowych, obsługujących media społecznościowe, odpowiedzialnych za koordynację wolontariatu i wydarzeń organizowanych przez NGO.

Szkolenie poprowadzi Szczepan Kasiński - trener, Fundraiser z certyfikatem EFA (European Fundraising Association) oraz członek Polskiego Stowarzyszenia Fundraisingu, opowiadacz, strateg. Autor książki "Szlachetny cel".

Szczegółowy program szkolenia oraz formularz zgłoszenia znajdują się w plikach do pobrania:

PROGRAM SZKOLENIA

FORMULARZ ZGŁOSZENOWY

Szkolenie jest realizowane w ramach projektu prowadzonego przez Związek Centralny Dzieła Kolpinga w Polsce „NGO AS = Nowa Generacja Organizacji – Aktywne i Skuteczne” w ramach Programu Operacyjnego Fundusz Inicjatyw Obywatelskich.

Załóż rodzinę kolpinga
Formacja duchowaFundacjaMłody kolpingDomy kolpingaKolping EuropaKolping International1%

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOKU

Created by Agencja Interaktywna NEGON