06.2018

Piramida innowacji - warsztaty w Kolpingu w ramach MFI

Dnia 8 czerwca 2018 r.  w ramach Małopolskiego Festiwalu Innowacji zorganizowaliśmy spotkanie w formule kawiarenki obywatelskiej dotyczące naszego najnowszego narzędzia – piramidy innowacji -  stworzonego do pracy z liderami młodzieżowymi.

Wypracowana w ramach międzynarodowego partnerstwa z organizacjami kolpingowskimi  z Rumunii, Słowenii i Niemiec  publikacja pt. „Model of communication and promotion in youth work” (Model komunikacji i promocji w pracy z młodzieżą) to narzędzie uniwersalne, które może służyć zarówno organizacjom kolpingowskim jak i wszelkim pozostałym organizacjom i instytucjom pracującym z młodzieżą czy kształcącym liderów i animatorów młodzieżowych. Uczestnicy projektu podzielili się również swoimi doświadczeniami, które zostały opisane w dziale „najlepsze praktyki”, a które mogą posłużyć jako inspiracja dla innych.

Zachęcamy do pobrania naszej publikacji w języku angielskim, a osobom uczestniczącym w spotkaniu serdecznie dziękujemy za przybycie!

Publikacja została opracowana w ramach projektu „Smart communication, smart youth participation” finansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach programu Erasmus+.

Załóż rodzinę kolpinga
Formacja duchowaFundacjaMłody kolpingDomy kolpingaKolping EuropaKolping International1%

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOKU

Created by Agencja Interaktywna NEGON