10.2018

Grzegorz Uczestnik Projektu "Tak, potrafię!" promuje POWERa

Cześć POWERowicze!
Koniecznie zobaczcie ten film!
Grzegorz opowiada jaki ma POWER!

Miłego oglądania

Fanpage Medic-Help  https://bit.ly/2NIYBQ4

Więcej o programie POWER  https://bit.ly/2wFeT1U

---------------
Transkrypcja filmu: Film. W tle energetyczna muzyka rockowa. Dynamicznie zmieniające się sceny przedstawiają młodego mężczyznę - ratownika medycznego, wykonującego rozmaite czynności związane z jego pracą. Nadjeżdża karetka, ratownik przygotowuje sprzęt, pokazuje jak udzielać pierwszej pomocy na specjalistycznym manekinie.

Narrator: Cześć! Nazywam się Grzegorz Wojtiuk i jestem ratownikiem medycznym. Prowadzę szkolenia z pierwszej pomocy. Już od liceum myślałem o własnej firmie. Szukałem informacji o funduszach i dostałem się do projektu POWER, gdzie uzyskałem wsparcie doradców ze stowarzyszenia Kolping w Krakowie. Udało mi się otrzymać dofinansowanie na założenie mojej firmy Medic-Help. Dzięki POWERowi poznałem także wiele ciekawych osób. Uważam, że warto brać udział w takich projektach, bo są one stworzone po to, aby młodzi ludzie mogli z nich skorzystać i rozpocząć własną zawodową przygodę. W mojej pracy ważna pasja i chęć niesienia pomocy ludziom. Pozyskane fundusze pozwoliły mi kupić potrzebny sprzęt szkoleniowy. Cieszę się, że mogę dzielić się wiedzą, która ratuje ludzkie życie!

Narrator: Szukasz pracy? Myślisz o założeniu firmy? Chcesz się doszkolić? Masz od 15 do 29 lat i jesteś z Małopolski? Staże, szkolenie, kasę na firmę i wiele więcej! Skorzystaj z pomocy doradców na http://www.power.wup-krakow.pl i wystartuj z POWERem! Napis: Program POWER w Małopolsce realizowany jest przez Wojewódzki Urząd Pracy w Krakowie.

Na ekranie - białe tło z napisem pośrodku: “Dowiedz się więcej!”. Poniżej adres strony internetowej http://www.power.wup-krakow.pl. Na górze umieszczono od lewej do prawej logo z napisami: Małopolska, Urząd Pracy, Instytut Województwa Małopolskiego, Wojewódzki Urząd Pracy w Krakowie. Na dole planszy kolejno logo z napisem: Fundusze Europejskie Wiedza Edukacja Rozwój, flaga Polski oraz Unii Europejskiej, Europejski Fundusz Społeczny. Muzyka powoli wygasa wraz z ekranem.

Załóż rodzinę kolpinga
Formacja duchowaFundacjaMłody kolpingDomy kolpingaKolping EuropaKolping International1%

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOKU

Created by Agencja Interaktywna NEGON