10.2017

External communication - międzynarodowe szkolenie w Krakowie

W miniony weekend, w dniach 12-15 października 2017 roku odbyło się w Krakowie ostatnie międzynarodowe szkolenie w ramach projektu „Smart communication, smart youth participation” skierowanego do osób pracujących z młodzieżą z Polski, Rumunii, Słowenii i Niemiec.

W seminarium pt. uczestniczyło 15 liderów młodzieżowych z zagranicy. Warsztaty dotyczące komunikacji zewnętrznej i fundraisingu zostały przygotowane i przeprowadzone przez trenerkę Marię Olszewską (https://www.facebook.com/MjjOsztukarelacji/). Zwiedzanie Krakowa trenerka Barbara Łepkowska (http://sztukanakolkach.pl/ ) w kreatywny sposób połączyła z warsztatem dot. perspektywy w malarstwie i fotografii, który został przeprowadzony w Galerii Sztuki Polskiej XIX w. w Sukiennicach. W ramach wieczora międzykulturowego przygotowano dla uczestników niespodziankę – tańce integracyjne z Moniką Dudek http://tancuj.pl/

W ramach projektu planowane jest opublikowanie podręcznika zawierającego dobre praktyki czterech z krajów uczestniczących w działaniach pt. „Model komunikacji i promocji w pracy z młodzieżą”. Podręcznik będzie przygotowany w języku angielskim i udostępniony elektronicznie na początku przyszłego roku.

Załóż rodzinę kolpinga
Formacja duchowaFundacjaMłody kolpingDomy kolpingaKolping EuropaKolping International1%

ZNAJDŹ NAS NA FACEBOOKU

Created by Agencja Interaktywna NEGON